Over mij

Guus Vonk

Na mijn opleidingen Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de Academie voor Fysiotherapie kwam ik al snel terecht bij het sportmedisch centrum Sanasport in Nijmegen waar ik ruim 22 jaar heb gewerkt. In al die jaren heb ik er met veel plezier gewerkt als (sport-)fysiotherapeut en als manager.

Na een korte uitstap naar de fietsbranche ben ik vanaf 1 februari 2017 met veel enthousiasme voor mezelf begonnen met Lifestyle Fysiotherapie in Gennep. Naast deze praktijk heb ik nog een bedrijf voor bikefitting (fietspositie metingen) ‘Beter op de fiets’, gevestigd in The Bicycle Hub, Copernicusstraat 10 in Wijchen (www.beteropdefiets.nl)

Mijn hobby’s: alles wat met fietsen te maken heeft. Actief met m’n fietsclubje ‘Zondag Spoor’ op de race of MTB, op de trekkingfiets door Europa, sleutelen aan fietsen maar ook routes maken en m’n websites bijhouden (www.guusopdefiets.nl en www.beteropdefiets.nl). Daarnaast ga ik graag (tour-) skiën,  fitness ik 1x per week en vind ik het heerlijk om in vakanties te kamperen.

Ik woon in Nijmegen, ben getrouwd met Saskia en we hebben 2 kinderen, Mart (24) en Annelot (22).